English

Bridzsakadémia

Tartalmas kikapcsolódás mindenkinek

Home | Kapcsolat
Főoldal

Mi a bridzs?

Tanfolyamok

Jelentkezés

Magunkról

Elérhetőség

"A fiúk nagyon jó pedagógusok, az én pedagógiai módszeremet is sűrűn használják.
A. Sz. Makarenko
Gasztronómiailag lenyűgöző volt a tanfolyam, ilyen jó ginzenges sütit, almás pitét rég ettünk (hoztuk otthonról, mert büfé az nincs).
A Wittman fiúk
Szélsőségesen komcsi volt az este, állandóan káró és kőr volt az adu, soha nem treff vagy pikk. Jó lesz vigyázni, mert tüntetni fogunk.
Demokrata
Ábrándos lila élmény, halkan lengő fátyolkönnyű szellőcske, enyhülést adó behízelgő dallamok, (utóbbiak csak a fél fülemre elegek). Így éltem meg ezeket a csütörtöki estéket, köszönöm!!!
Van Gogh
Jók voltak nagyon az órák, bár Balázs mintha a magas vérnyomása miatt feszült lenne. Máté is igazi profi, még az előrehaladott Parkinson kórja sem zavarja bravúros magyarázatait. Mindkét fiú kitágult pupillája vagy az erős koncentrálásra vagy cukorbajra utal. Összefoglalva igazi szakmai kihívás volt minden óra, remélem a fiúk is így voltak velem, amikor a bridzset magyarázták nekem."
Izsó Krisztina, háziorvos

"Öt kurzust végeztem eddig a Bridzsakadémiában. Kiváló oktatók (Szegedi Balázs és Mráz Máté) segítettek megérteni és gyakorolni a játékot. Közvetlen és segítőkész, jókedvű órák jellemezték az eddigieket. Ajánlom mindenkinek jó szívvel, aki játszani szeretne megtanulni, jó társaságra vágyik és kikapcsolódást keres a hétköznapokban."
Vámos Éva

"Számomra nagyon hasznosak voltak a tanfolyamok, mert az elején rendszerezte az innen-onnan összeszedett tudásomat, s utána logikusan építették fel rá az újabb tananyagokat. Jók az írásbeli anyagok is, de Balázs és Máté lelkes magyarázatai, tanpéldái és játék közbeni segítségei voltak számomra a leghasznosabbak. Tudom ajánlani mindenkinek a tanfolyamokat!"
Papp Edina

"25 éve bridzsezek, nem versenyeken, hanem társaságban. Bár mindig az American Standard szerint játszottam, aktualizálni és fejleszteni szerettem volna ismereteimet. A tanfolyamtól megkaptam, amit elvártam. A most tanulók, és a hozzám hasonlóak is élvezték az órákat. Szisztematikusan, logikusan voltak felépítve az ismeretek. Remek segédanyag szolgálta az otthoni ismétlést. Bár a "diákok" egész napi munka után jártak az órákra, a tanfolyam vezetői gondoskodtak az oldott, baráti légkörről, ami külön is élvezetessé tette a kurzusokat. Minden elismerésem Mátéé és Balázsé. Köszönettel:"
Szemeréné Garzó Judit

"Már nagyon régen játszom, de az elvégzett tanfolyamoknak köszönhetően csak most tudatosult bennem sok dolog. Sokat tanultam és most látom igazán, hogy még milyen sokat kellene még elsajátítanom. A tanfolyamok látogatása számomra kellemes és hasznos volt."
Szemere Mihály

"Mindenkinek ajánlom, jó a légkör, jók a tanárok."
Pálovics Péter (47 éves)

"Közel 30 év kihagyás után szerettem volna újra játszani, ezért beiratkoztam a Bridzsakadémiára. Elvégeztem két tanfolyamot, és nem bántam meg. A fiatal Tanár Urak lelkesek, alaposak voltak a jegyzetek és a "mintajátszmák" pedig élvezetesek. Biztos vagyok abban, hogy e két tanfolyam elvégzése után már önállóan is játszani tudunk."
Vácz István

"Ez volt a második nekifutásom a bridzs megtanulásának. Az első tanfolyamot abbahagytam, mert annyira bosszantónak tartottam az érthetetlen szabályokat. A Bridzsakadémia tanfolyama lépésről lépésre, kíméletesen és érthetően vezetett a tanulás útján. Élveztem az órákat."
Molnárné Tallós Vera

"A Bridzsakadémiára úgy kerültem, hogy kb. egy évvel előtte elvégeztem egy több hónapos tanfolyamot. Lényegében mindent elmondtak, amivel el lehet kezdeni játszani, csak éppen játszani nem tudtam. Tanultunk elméletet bőven, volt tanpélda rengeteg. Mégis abba hagytam, mert csak botladoztunk. Egy év "semmittevés" után, gondoltam nekirugaszkodom még egyszer. Belekukkantottam az Internet ajánlatokba. A Bridzsakadémián akkoriban indult egy középhaladó. Beiratkoztam. Azt láttam, hogy elég kis lépésekben halad a csoport, kisebb elméleti eltérések is akadtak, ami ellen kezdetben morogtam is a bajuszom alatt. Meddig fog tartani? Mi az hogy másként van egy s más? És hasonló földhözragadt dolgokkal voltam képes foglalni magam.
DE: amit teljes meggyőződéssel, (tapasztalattal) tudok mondani, hogy ÍGY, CSAK ÍGY lehet megtanulni játszani. Így, ahogy a Bridzsakadémián tanítják.
Az órákon az elmélet, elemzés, tanpélda kb. 25 %, a többi "szabad" játék. Kettő oktató folyamatos felügyelete mellett, akik mindent látnak és minden kérdésre válaszolnak, vagy akár maguktól is jelzik a "szarvas hibás" licitet vagy játékmenetet.
Evvel a módszerrel elég jó arányban rögzül az elhangzott anyag, és "isssstenieket" lehet játszani. Ha bármilyen kérdésem volt a tananyaggal kapcsolatban, megkérdeztem mail-ben. Olyan nem volt, hogy ne kaptam volna rá választ. Én egészen egyszerűen pontosan tudom, hogy ha nem ebbe a tanulási rendszerbe iratkozom, akkor talán már a gondolatát is elvetettem volna a bridzsnek, de hogy nem tartanék ott, ahol ma vagyok az egészen biztos."
Gróf Zsuzsa

Bridzsakadémia
1068 Budapest, Városligeti fasor 8/B I/11.
Telefon: (30) 9315-922
bridzs@bridzsakademia.huLinkek

Fotóalbum

Rólunk mondták

Bridzsakadémia versenyek

© Bridzsakadémia