English

Bridzsakadémia

Tartalmas kikapcsolódás mindenkinek

Home | Kapcsolat
Főoldal

Mi a bridzs?

Tanfolyamok

Jelentkezés

Magunkról

Elérhetőség

Bridzstanfolyamok Klubjátékosoknak
PASSZ
Kezdő bridzstanfolyam
Minibridzs
 
SZAN
Haladó
bridzstanfolyam
 
LICIT
Újrakezdő
bridzstanfolyam
 
ALERT
Haladó
játszmaelemzés
 
ADU
Középhaladó bridzstanfolyam
 
KÜZDELEM
Készségfejlesztő
tanfolyam
Küzdelmi licitek
PÁROSLICIT
Készségfejlesztő
tanfolyam
Pároslicitek
IMPASSZ
Haladó
bridzstanfolyam
Felvevőjáték
LAPSZÁM
Haladó
bridzstanfolyam
Ellenjáték
TRANSZFER
Haladó
bridzstanfolyam
Licit

Részletek a tanfolyamokról:

PASSZ
kezdő bridzstanfolyam

Ezen a tanfolyamon a bridzs bevezetéseként hallgatóink a minibridzs játékot sajátíthatják el. A minibridzs oktatása az utóbbi évtized legnagyobb áttörése volt a bridzstanítás során. Ezzel a módszerrel játék a tanulás: szórakoztató módon, lépésről lépésre vezetjük Önt beljebb a bridzs varázslatos világába!

LICIT
újrakezdő bridzstanfolyam

A LICIT tanfolyam közvetlen folytatása a PASSZ tanfolyamnak. A tanfolyam tananyaga az alapfokú licitrendszer elsajátítása, a felvevő- és az ellenjáték. Erre a tanfolyamunkra várjuk olyan hallgatók jelentkezését, akik már tudnak valamennyire bridzselni, de szeretnének egy jól felépített, logikus rendszerben gondolkodni, mikor bridzselnek. Az oktatási módszer lényege: az elméleti anyagot gyakorlati példákon (tanleosztásokon) keresztül rögzítjük. Legyen Önnek is játék a tanulás!

ADU
középhaladó bridzstanfolyam

Célja, hogy a LICIT során már megtanult licitálási módszereket elmélyítse és a gyakorlatban (játékkal) hasznosíthatóvá tegye. Ezen kívül a korábbi tananyag bővítésével és új tanleosztásokkal bővítjük az Ön tudását.

PÁROSLICIT
Készségfejlesztő pároslicit tanfolyam

A tanfolyamon az ellenfél zavarása nélküli licitekkel (pároslicitekkel) foglalkozunk behatóbban - ezt a tanfolyamot az ADU kurzust elvégzőktől egészen versenyzői szintig mindenki számára ajánljuk, mert egy speciális készség fejlesztésére szolgál. Aki kimaradt egy kicsit az utóbbi időben a bridzsből, és szeretne visszarázódni, akiben felgyűltek már a licittel kapcsolatos kérdések, aki szeretné összecsiszolni a partnerével a rendszert, hogy eredményesebbek legyenek, mind megtalálja a lehetőséget ezen a tanfolyamon, hogy komfortosabban érezze magát eztán a licitálás során. Részletesen kitérünk az indulásokra, a válaszokra és mindkét játékos viszontválasz problémáira. A tanfolyam során előre meghatározott licitproblémákon gyakoroljuk a tananyagot.

IMPASSZ
haladó felvevőjáték tanfolyam

Erre a tanfolyamunkra olyan jelentkezőket várunk, akik már tudnak bridzselni, de még a játéktudásukat szeretnék fejleszteni főként a felvevőjáték során. A tanfolyam anyaga a felvevőjátékra épít (tervkészítés, átmenetek, impassz, szöktetés stb.). A korábban tanult licitálási koncepciókat áttekintjük és kicsit bővítjük. Szerezzen rutint a versenyzéshez nálunk!

LAPSZÁM
haladó ellenjáték tanfolyam

Erre a tanfolyamunkra olyan jelentkezőket várunk, akik már tudnak bridzselni, de még a játéktudásukat szeretnék fejleszteni, főként az ellenjáték során. A tanfolyam anyaga az ellenjátékra épít (tervkészítés, kérés, lapszámjelzés, indítókijátszások stb.). A korábban tanult licitálási koncepciókat áttekintjük és kicsit bővítjük. Szerezzen rutint a versenyzéshez nálunk!

TRANSZFER
Haladó licit tanfolyam

Erre a tanfolyamunkra olyan jelentkezőket várunk, akik már tudnak bridzselni, de még a játéktudásukat szeretnék fejleszteni főként a licit során. A tanfolyam anyaga a bevezetés a modern licitálási elvek használatába: transzferek, negatív kontra, kizárások és védekezés a kizárások ellen, felüllicitek helye és szerepe stb.


SZAN
Haladó bridzstanfolyam

Ezen a bridzstanfolyamon a résztvevők tovább mélyíthetik a licit és a játék során megszerzett tapasztalataikat. Külön kitérünk a társasági és versenybridzs közötti különbségekre (robber írásmód), a licitálási alapelvekre (erős és kizáró licitek), felvevőjáték technikákra (szan és szín játék), ellenjáték technikákra (jelzések).

KÜZDELEM
Készségfejlesztő küzdelmi licit tanfolyam

A tanfolyamon azokkal a licitekkel foglalkozunk, ahol mindkét vonal licitál (küzdelmi licitek) - ezt a tanfolyamot újrakezdő szinttől egészen versenyzői szintig mindenki számára ajánljuk, mert egy speciális készség fejlesztésére szolgál. Részletesen kitérünk a kizárásokra, a közbeszólásokra és az információs kontrára. A tanfolyam során előre meghatározott licitproblémákon gyakoroljuk a tananyagot. Természetesen a sok-sok játék sem marad el!Bridzsakadémia
1068 Budapest, Városligeti fasor 8/B I/11.
Telefon: (30) 9315-922
bridzs@bridzsakademia.huLinkek

Fotóalbum

Rólunk mondták

Bridzsakadémia versenyek

© Bridzsakadémia